FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 4 personen
  • 20 minuten

1. Warm het water, de agar vlokken en de rietsuiker op in een pan en  roer goed onder elkaar.
2. Laat dit mengsel vijf à zes minuten op het vuur staan tot alles opgelost is en het mengsel stroopachtig geworden is.
3. Doe de tofu, de kokosolie en de agavesiroop in een mengkom en meng onder elkaar.
4. Voeg nu de stroopachtige oplossing bij het mengsel in de kom en mix tot een gladde crème.
5. Laat het bekomen mengsel nu minimum 20 minuten afkoelen.
6. Dip de Céréal by Nature koekjes in koude koffie en schik ze in een schaal.
7. Giet een laag van de afgekoelde crème over de koekjes.
8. Herhaal nu stap 6 en 7 tot de schaal gevuld is.
9. Zet de schaal 60 minuten in de koelkast.
10. Neem de schaal en werk af met een laagje cacaopoeder of geraspte chocolade.

Ontdek onze andere recepten

Tofu croc Provençale met courgetti en verse pesto
Soja en tarwe Reepjes in vegetarische pita met frisse groenten en verse looksaus.
Soja en tarwe Burger met ijsbergsla, verse guacamole, geroosterde paprika, rode ajuin en tomaat
Vegan Nuggets met dips van pikante hummus, avocadodip en Baba Ganoush

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven