FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 8 personen
  • 30 minuten

  1. Hak de amandelen en noten grof met behulp van een mes.
  2. Meng de ahornsiroop en de Okara in een kom, voeg vervolgens het gedroogde fruit en de havervlokken toe. Meng goed.
  3. Giet dit beslag in een met bakpapier beklede bakvorm, druk goed aan, en bak 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
  4. Laat volledige afkoelen voordat u het geheel in repen snijdt. Bewaar in een hermetisch afgesloten doos.

Ontdek onze andere recepten

Vegan tiramisu met Tofu Zijdezacht, agavesiroop en Céréal by Nature koekjes.
Brioche
Gnocchi
Bietenburger met Okara

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven