FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 8 personen
  • 130 minuten

Bereiding:
  1. Meng bloem, suiker en zout in een kom. Los de maïzena op met soya cuisine en giet het beslag vervolgens in de kom bij het bloemmengsel. Voeg de verbrokkelde gist, de vooraf opgewarmde sojadrink nature en vervolgens de Okara toe.
  2. Meng met behulp van een garde en voeg ondertussen de gesmolten boter toe. Blijf kneden tot u een glad en licht elastisch mengsel verkrijgt. Vorm een bol, bedek vervolgens met een theedoek en laat het deeg minstens 1 uur rijzen op een tochtvrije plek.
  3. Duw alle lucht uit het deeg. Vorm 3 strengen die u vervolgens vlecht. Beboter een cakevorm en leg de vlecht in de vorm. Laat opnieuw 30 minuten rusten, nog steeds op een tochtvrije plek.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C. Strijk de bovenkant van de brioche in met sojadrink nature en bak vervolgens 20 tot 25 minuten in de oven. Laat de brioche lauw worden voordat u deze uit het blik haalt. Laat de brioche volledige afkoelen alvorens in stukken te snijden.

Ontdek onze andere recepten

Balletjes
Vegan tiramisu met Tofu Zijdezacht, agavesiroop en Céréal by Nature koekjes.
Broodjes
Taboulé

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven