FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 4 personen
  • 10 minuten

Bereiding:
  1. Voeg alle ingrediënten in een mengkom toe en kneed vervolgens tot een homogene deegbal.
  2. Vorm deegstrengen en snij deze vervolgens in stukjes van ongeveer 2 cm. Duw met de achterkant van een vork op elke gnocchi om een gegroefde afdruk te geven.
  3. Kook de gnocchi in kokend, zout water. Ze zijn gaar wanneer ze komen bovendrijven.
  4. U kunt ze laten bruin worden in een pan en ze bestrooien met peterselie. Dien warm op.

Ontdek onze andere recepten

Mediterraanse Seitan croc in wrap met guacamole, rode biet en rucola
Vegan Nuggets met dips van pikante hummus, avocadodip en Baba Ganoush
Vegan tiramisu met Tofu Zijdezacht, agavesiroop en Céréal by Nature koekjes.
Soja en tarwe Burger met ijsbergsla, verse guacamole, geroosterde paprika, rode ajuin en tomaat

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven