FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 2 personen
  • 20 minuten

1. Snijd de Parmezaanse kaas in blokjes en mix samen met verse basilicum, look, olijfolie, pijnboompitten en citroensap in de blender. Zet de pesto even opzij.
2. Verwijder de uiteinden van de courgette en verwerk daarna tot courgetti met een spiraalsnijder.
3. Verwarm een beetje olijfolie in een pan en bak de Tofu croc aan gedurende 6 minuten (3 minuten per kant).
4. Bak daarna de courgetti gedurende 2 à 3 minuten op een zacht vuurtje in deze pan.
5. Breng op het einde alles samen: meng de pesto onder de courgetti. Serveer deze samen met de Tofu croc en werk af met enkele sappige kerstomaatjes, basilicum en pijnboompitjes. Klaar!

Ontdek onze andere recepten

Fijne granen burger met spinazie en pijnboompitten in een salade van quinoa met munt, rode peper, mango en tomaat
Soja en tarwe Burger met ijsbergsla, verse guacamole, geroosterde paprika, rode ajuin en tomaat
Vegan Nuggets met dips van pikante hummus, avocadodip en Baba Ganoush
Mediterraanse Seitan croc in wrap met guacamole, rode biet en rucola

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven