FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 15 personen
  • 22 minuten

  1. Voeg alle ingrediënten (behalve de chocolade) in de maatbeker van de blender toe en mix tot u een deegvormige massa krijgt.
  2. Vorm kleine deegballetjes. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat en bak ongeveer 12 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven. De bovenkant van de rotsjes moet licht goudkleurig zijn. Laat afkoelen.
  3. Laat de chocolade au bain-marie smelten.
  4. Doop de onderkant van de rotjes in de chocolade om een stevige basis te vormen en leg ze vervolgens op bakpapier. Laat afkoelen alvorens ze te proeven.

Ontdek onze andere recepten

Unohana, Japanse tabouleh
Chocolademoelleux
Balletjes
Taboulé

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven