FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 2 personen
  • 25 minuten

1. Verkruimel de Okara fijn op een met bakpapier bedekte bakplaat. Verwarm de oven voor op 180°C en bak 12 tot 15 minuten. De Okara moet lichtgekleurd zijn. Laat afkoelen.
2. Meng het citroensap met 2 el olijfolie in een kom. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de gedroogde Okara, de in stukjes gesneden tomaten en de geschilde en in kleine blokjes gesneden komkommer en ui toe.
3. Voeg vervolgens de gehakte munt en peterselie toe. Meng met behulp van een vork. Bewaarhet in de koelkast tot bij het opdienen.  

Ontdek onze andere recepten

Soja en tarwe Burger met ijsbergsla, verse guacamole, geroosterde paprika, rode ajuin en tomaat
Vegan chocoladekoekjes
Kokosrotsjes
Brownie

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven