FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 10 personen
  • 160 minuten

  1. Los in een mengkom de gist in het lauw water op.
  2. Meng in een tweede kom de bloem, het zout, de Okara en de ahornsiroop. Kneed gedurende 10 minuten met de hand of met een keukenrobot. Laat ongeveer 1u30 rijzen, afgedekt op een warme en tochtvrije plaats.
  3. Leg het deeg op een bebloemd oppervlak en duw alle lucht eruit. Vorm een lange streng en verdeel deze vervolgens in 10 gelijke delen.

Ontdek onze andere recepten

Gnocchi
Soja en tarwe Burger met ijsbergsla, verse guacamole, geroosterde paprika, rode ajuin en tomaat
Vegan tiramisu met Tofu Zijdezacht, agavesiroop en Céréal by Nature koekjes.
Unohana, Japanse tabouleh

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven