FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 2 personen
  • 20 minuten

1. Begin met het pellen en ontpitten van de avocado's. Plet daarna de avocado's in een kom en voeg stukjes kerstomaat, geplette look, limoensap en gesnipperde chillipeper toe. Meng alles goed onder elkaar en kruid af met cayennepeper en zout.
2. Snijd de rode biet in dunne plakjes.
3. Bak de Seitan croc in een pan gedurende 6 minuten (3 minuten per kant) en snijd daarna in reepjes.
4. Verwarm de wrap kort in de pan.
5. Smeer de warme wrap in met guacamole, beleg deze met rucola, rode biet en de reepjes Seitan croc. Serveer met een extra potje guacamole om te dippen.
klaar!

Ontdek onze andere recepten

Soja en tarwe Burger met ijsbergsla, verse guacamole, geroosterde paprika, rode ajuin en tomaat
Vegan tiramisu met Tofu Zijdezacht, agavesiroop en Céréal by Nature koekjes.
Soja en tarwe Reepjes in vegetarische pita met frisse groenten en verse looksaus.
Tofu croc Provençale met courgetti en verse pesto

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven