FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 2 personen
  • 25 minuten

1. Verwarm de pan met een scheutje olijfolie en bak de risotto aan tot deze glazig is. Giet daarna het water met de groentenbouillon en een scheut witte wijn in de pan zodat de aangebakken risotto onder water staat.
2. Goed blijven roeren tot de risotto het water heeft geabsorbeerd en je een smeuïge mengeling krijgt.
3. Bak daarna de shiitakes, verse look en sjalot in een pan. Verwarm een tweede pan en bak de Tofu croc aan gedurende 6 minuten (3 minuten per kant).
4. Roer de gebakken shiitakes onder de risotto en snijd de Tofu croc in reepjes.
5. Gebruik een diep bord om de risotto te serveren en leg de reepjes Tofu croc over de risotto. Werk af met enkele schilfers Parmezaanse kaas of wat verse peterselie.
Klaar!

Ontdek onze andere recepten

Vegan Nuggets met dips van pikante hummus, avocadodip en Baba Ganoush
Fijne granen burger met spinazie en pijnboompitten in een salade van quinoa met munt, rode peper, mango en tomaat
Soja en tarwe Reepjes in vegetarische pita met frisse groenten en verse looksaus.
Mediterraanse Seitan croc in wrap met guacamole, rode biet en rucola

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven