FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 2 personen
  • 20 minuten

  1. Neem de mango en snij hem in kleine stukken.
  2. Snij nu ook de tomaat en de komkommer in kleine stukken.
  3. Doe de stukken tomaat, komkommer en mango in een kom.
  4. Voeg hierbij het limoensap, een goede scheut olijfolie en kruid af met peper en zout.
  5. Snij de rode peper in doormidden, verwijder de pitjes en snij hem in kleine stukjes.
  6. Neem nu een teentje look en plet het of snij het in kleine stukjes.
  7. Verwarm wat olijfolie in een pan en stoof de stukjes rode peper en look aan in een pan.
  8. Meng dit onder de gemarineerde tomaat, komkommer en mango.
  9. Neem de quinoa en kook deze tot hij gaar is.
  10. Bak dan de granen burger in een pan.
  11. Meng de quinoa onder het gemarineerde mengsel van tomaat, komkommer, mango, rode peper en look.
  12. Serveer dit op een bord met de reepjes granen burger erover.
  13. Werk af met met wat verse munt.

Ontdek onze andere recepten

Mediterraanse Seitan croc in wrap met guacamole, rode biet en rucola
Soja en tarwe Burger met ijsbergsla, verse guacamole, geroosterde paprika, rode ajuin en tomaat
Soja en tarwe Reepjes in vegetarische pita met frisse groenten en verse looksaus.
Vegan tiramisu met Tofu Zijdezacht, agavesiroop en Céréal by Nature koekjes.

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven