FR

Het recept

Bereidingswijze
  • 2 personen
  • 20 minuten

1. Snijd de verse koriander en munt heel fijn en meng deze onder de plantaardige yoghurt.
2. Plet de teentjes look met een lookpers een meng deze ook onder de plantaardige yoghurt.
3. Kruid eventueel bij met peper en zout.
4. Snijd de ijsbergsla, de paprika en de komkommer in kleine repen.
5. Neem een pan en bak hierin de Céréal soja en tarwe Reepjes.
6. Bak het pitabroodje even zoals omschreven op de verpakking.
7. Vul het pitabroodje met de verse looksaus, de gesneden groentjes en de gebakken reepjes.
8. Serveer met een extra potje looksaus.

Ontdek onze andere recepten

Vegan tiramisu met Tofu Zijdezacht, agavesiroop en Céréal by Nature koekjes.
Reepjes Tofu croc Forestière op bedje van shiitakes risotto
Soja en tarwe Burger met ijsbergsla, verse guacamole, geroosterde paprika, rode ajuin en tomaat
Vegan Nuggets met dips van pikante hummus, avocadodip en Baba Ganoush

Wij maken gebruik van cookies om u de beste ervaring te garanderen op onze website. U accepteert onze cookies door verder te gaan. Voor meer informatie, klik hier.

Niet meer weergeven